БМЧК отбелязва 100-годишен юбилей и с нов информационен канал във Viber

Българският младежки Червен кръст (БМЧК) добави още един информационен канал, чрез който ще може да споделя актуална и полезна информация. Това е само част от множеството инициативи, с които организацията планира да отбележи своята 100-годишнина през тази година.

Благодарение на глобалното си партньорство с едно от най-големите приложения за комуникация в света Viber, БМЧК като част от Български Червен кръст, може да се похвали със своята официална Viber общност, която вече набира популярност.

YouTube

Чрез водещото приложение за безплатна комуникация в България последователите на БМЧК ще могат да се информират за дейностите, различните програми, активните кампании, работата на доброволците на БМЧК и техните истории.

БЧК също има своя Viber общност, която е активна вече една година и събра над 70 хиляди членове, които се информират за дейностите на хуманитарната организация в страната. Чрез своите общности във Viber различни организации могат лесно и бързо да достигнат до повече хора и да им предоставят информация за разнообразни кампании, проекти и много други.

Всеки желаещ да стане част от общността на Младежки Червен кръст може да го направи като натисне тук – Присъедини се!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе