Албена Илиева от Възраждане: Да запазим жизненоважната клетка на нашето общество – семейството!

С преференция 104 в листата на кандидатите за народни представители на Възраждане е  Албена Илиева. Родена през 1985г. в град Русе, понастоящем живуща в Разград. Семейна, с три деца. Възпитаничка е на немска гимназия, след което  заминава да следва история и американистика в Германия.

След завръщането си в България, застава като деен активист в редиците на надигащото се родителско движение срещу порочните проектозакони, целящи все по-голяма намеса на частни НПО-интереси в живота и ценностите на традиционното българско семейство.Оглавява разградското родителско движение и успешно провежда, заедно с други местни активистки, информационна кампания за опасностите, които крият ЗСУ и планираните промени в семейния и наказателния кодекс. Организира масово протестно автошествие срещу антисемейните политики в столицата на Лудогорието през септември 2019г.

YouTube

„Търговският елемент – на детето (в риск и без риск) да се гледа като на източник на финансови облаги чрез усвояване на средства (европейски и чуждестранни грантове/бюджетни пари) за предоставяне на социални услуги – създава законово противоречие като съчетава търговските услуги със социална дейност. В закона, дори след направените поправки, все още липсват точни правни формулировки и дефиниции, които да осигуряват защита от злоупотреба от страна на недобросъвестни държавни чиновници. Липсата на конкретика по отношение на контрола върху дейността на въпросните частни доставчици, предпоставя директна опасност от източване на бюджета за социална дейност на държавата и общините.

Да не говорим, че въпреки произнасянето на Конституционния съд за противоконституционност на няколко члена от закона, магистратите отказаха да отхвърлят възможността малолетни деца да потърсят социални услуги без да бъдат уведомени техните родители и без да се изисква тяхното съгласие. Възможността на чуждестранни лица и организации или такива, финансирани от чужбина, да предоставят социални услуги, дори без българската държава да изисква от тях да бъдат лицензирани за дейността си на нейна територия, също е крайно притеснителна. Дупките и пропуските във въпросния закон, дори след канските усилия той да бъде прекроен, продължават да бъдат твърде обезпокоителни (най-меко казано). Напълно оправдано е родителското недоволство спрямо действията и бездействията на управляващата коалиция по отношение на  прокрадналите се в законодателството антисемейни политики.

Ето защо българските родители трябва да излязат на 04.04.2021г. и да дадат своя глас за хора и формации, които се застъпват за техните изконни права да се грижат и да възпитават децата си по най-добрия начин спрямо собствения си мироглед и разбирания. Тъй като Възраждане единствена подкрепя традиционното българско семейство не само с думи, но и с дела  аз застанах до тях и съм кандидат в техните листи“, каза Албена  Илиева кандидат за народен представител в 18 МИР Разградски.

Възраждане сме доказали своята непримиримост към законотворческите своеволия и категорично заявяваме, че ще се борим за правата на българските деца и техните семейства.

Гласувайте с номер 5 в интегралната бюлетина, за да запазим жизненоважната клетка на нашето общество – семейството!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

/Платена публикация/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе