За да я има България – повярвай в България!

Остават дни до парламентарните избори на 4 април 2021  г.  Ден на избор между разруха и Възраждане. Ако в този важен ден българите дадат доверието си на политическа партия Възраждане, те ще получат народни представители, които ще взимат решения с грижа за българските граждани.

За народните представители на Възраждане в 45-то народно събрание на първо място винаги ще бъдат националните интереси на България.  България има история, народ, настояще и бъдеще. Тук и сега това е земята на българите и ние ще решаваме бъдещето си и заедно ще напишем историята си.

YouTube

Дните на лъжа и измама, на кражби от българския народ и от богатствата на България приключват на 4 април 2021 г. – денят на избора,  в който българите ще вземат  решение за  изграждане на едно стабилно бъдеще заедно. С вяра и усилена работа ще възстановим страната си и ще сбъднем българските национални идеали. Ще преминем заедно от възстановяване на Родината ни към нейния възход, само ако повярваме в собствените си възможности и в България.

🔥 Възраждане – Повярвай в България

⏰ Време ни е да повярваме в България! ✅ 🗳 На 4-ти април гласувайте за Възраждане с номер 5!✅ Направете #разЛИЧЕН избор!✅ Повярвайте в България!…#Възраждане#България#РазличенИзбор#ПовярвайВБългария#избори2021#парламент#избори#българи

Posted by Възраждане on Friday, March 5, 2021

Ще продължим опазването на българските традиции и предаването им през поколения чрез традиционното българско семейство. То ще бъде подпомагано и пазено, защото е сърцето на нашето общество. Така ще запазим националното самосъзнание на децата ни, които ще израстнат тук в България, като потомци на горд народ със славно минало и славно бъдеще.

Ще преосновем българската държава като възстановим справедливостта  в партньорство с гражданското общество. Ние смятаме, че политиците на прехода трябва да бъдат проверени и тези от тях, които са допринесли за разрухата да понесат последствията от това, съобразно действащия закон. Както нашият мъдър народ казва: „Ако не разбиеш калта, не стават кирпичи“. Ако не разчистим  стари предатели няма да можем да изградим новото бъдеще на Родината ни.
Ние ще дадем възможност на експертите в различни области да работят спокойно, за да можем заедно да изведем България към просперитета.  Тридесет години върху нас се упражняват хора със съмнителен професионален опит, които може да нямат знания, но умеят да крадат.  На това трябва да се сложи край, а промените трябва да се правят от хора със знания и умения. Да се насърчава професионализма, а не популизма.

Ние знаем, че България има интереси, а не приятели. Българинът се отнася с благодарност към всеки, който му е помогнал, но се съобразява само с националния си интерес, а не с тези на Брюксел или Вашингтон. Необходимо е да прекратим намесите на външни държави във вътрешните ни работи, включително и да забраним етническите партии.

Ние от Възржадне смятаме, че здравеопазването и образованието са основните стълбове на държавата,  защото здрав и просветен народ няма да допусне да го унищожат. Достъпът на всеки до качествени медицински грижи и образование, насочено към родолюбие, възпитава грамотни млади хора, знаещи правата си. В наше време семейството е нападнато от всички страни, за него няма подкрепа от държавата и всички  проблеми започват от там. Ако  обаче има добра превенция няма да има проблем. Ние от Възраждане заставаме зад семейството и традиционните български ценности. Няма да допуснем  вместо в наша крепост, домът ни да се превърне в разграден двор, в който няма морал и сигурност. Държавата трябва чрез данъчна и образователна политика да насърчи създаването на здрави семейства, а децата да се отглеждат от майка и баща. За това ще допринесе и  повишаването на сигурността. Всеки българин трябва да знае и да разчита на държавата за сигурността си без никаква  толерантността към определени групи от обществото.
Съзнаваме, че много хора искат единение с всички, които са срещу ГЕРБ. За съжаление тези хора  три десетилетия се обединяваха срещу някого, но никога – за България!  Ето защо ние от Възраждане не се обединихме  с тях. Няма как да застанем рамо до рамо с политиците на прехода, които за последните тридесет години са се обединявали многократно, но за да бъдат част от статуквото и от разрушителното му за България управление.

Ние от Възраждане сме обединение единствено с българският народ, за който ще се борим с всички сили и средства, за да се превърнем в благоденстващ народ. В 45 – то народно събрание ще представляваме българите, ще се допитваме до тях, ще взимаме решения заедно, като се вслушваме в потребностите на българските граждани. Днес ви призоваваме да ни се доверите и да излезете да гласувате на 4-ти април 2021 г., защото всеки, който не гласува,  на практика гласува за управляващите и това е много, много важно да се разбере. Голям мит е, че когато излезеш да гласуваш за някоя партия, а тя пък не влезе в Парламента, гласът ти се преразпределя. Преразпределят се  гласовете единствено и само на негласуващите, и то винаги в полза на най-голямата партия. Така че, който реши да си остане вкъщи и да не гласува – той реално подкрепя ГЕРБ,  ДПС, ВМРО – БНД и други политически субекти, които са доказали, че са вредни за бъдещето на България.

Веднъж на четири години България избира между разруха и Възраждане. Възраждане е с номер 5 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

/Платена публикация/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе