32 нови лични карти са връчени от служители на сектор „БДС“ към ОДМВР – Разград в изборния ден към 17:30 ч.

Звената на дирекция „Български документи за самоличност“ в ОДМВР-Разград продължават да издават в днешния ден удостоверения  на граждани, изгубили, откраднали или повредили личните си карти, за да могат да упражнят правото си на глас в изборния ден. Искане за издаване на такова удостоверения гражданите могат да подадат до 19.00 часа. От началото на изборния ден до момента са издадени 19 удостоверения за гласуване – седем в Разград, осем в Исперих, две в Кубрат и две в Лозница.

До 19.30 часа днес служителите на „БДС“ връчват новоиздадени лични карти, за които граждани са подали заявления през седмицата. Към 17.30 часа в Разград са връчени 8 лични карти, в Исперих – 12, в Кубрат – 4 и в Лозница – 8.

YouTube

В ОДМВР-Разград са постъпили общо 11 сигнала, свързани с нарушения на изборния процес. Всички те са отработени и материалите по тях са предадени по компетентност в Прокуратурата. До момента няма образувани досъдебни производства. Постъпили са и три сигнала за нарушения на противоепидемичните мерки, като по единия от тях е образувано бързо производство.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе