Ръководството на Община Исперих поздрави 90-годишен юбиляр

Снимка: Община Исперих

С поздравителен адрес и скромен подарък вчера кметът Белгин Шукри и неговите заместници Ариф Ахмед и Аксел Кючюк поздравиха един от най-възрастните жители в общината – Ахмед Муса, по случай 90-годишния му юбилей.

„Позволете ми да изразя своята човешка благодарност за извървения от Вас професионален път, за положените труд и постоянство и за годините, отдадени на мисията да образовате и възпитавате. Десетки поколения успешни исперихчани са черпили знания, идеи и вдъхновение от Вас – достоен преподавател, оставил ярка следа в педагогическата история на града! Нека здравето бъде Ваш неотменен спътник, а щастието и благополучието да бъдат ежедневие“ – приветства го кметът Белгин Шукри.

YouTube

Г-н Муса е роден на 18 април 1931 г. Завършва специалност „Физика и математика“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и тридесет и шест години преподава в исперихската гимназия „Васил Левски“. На Тържествено заседание на Общински съвет – Исперих по случай 50-годишнината от обявяването на Исперих за град тогавашният кмет Адил Рашидов го награждава с Почетно отличие за заслуги и принос в развитието на образованието на местно ниво.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе