Слави Трифонов обяви предложението на ИТН за премиер, партията ще върне мандата

По-рано днес чрез публикация в социалната мрежа Фейсбук Слави Трифонов обяви, че кандидатът за премиер на неговата политическа партия „Има такъв народ“ е свтовната шампионка по шах – Антоанета Стефанова.

„За наша радост има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето например, имаме двама световни шампиони по шах. Веселин Топалов и Антоанета Стефанова. Световните шампиони по шах са обожествявани по света. За тях се пишат книги, правят се филми и имената им са изписани със златни букви в световната история. И ние имаме двама“, пише Слави Трифонов.

YouTube

„Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефанова. Тя има икономическо образование и говори пет езика. Сравненията, размислите и изводите оставям на вас“, добавя той.

Трифорнов обяви и, че след като мандатът за съставяне на правителство бъде официално връчен на Стефанова тя ще го върне.

„Разбира се, Антоанета Стефанова веднага ще върне мандата. Веднага. На секундата. Защото “Има такъв народ” няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави правителство. Стабилно правителство. Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост“, категоричен е Трифонов.

За наша радост има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето например, имаме двама световни шампиони по…

Posted by Слави Т. Трифонов on Sunday, April 25, 2021

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе