Ръководството на Община Исперих с Великденски подаръци за децата от комплекс „Лудогорие“

Вчера, по покана на управителя на Комплекса за социални услуги „Лудогорие“ Снежана Йорданова, заместник-кметовете на Община Исперих Ариф Ахмед и Аксел Кючюк бяха гости на пъстър празник, организиран по идея на служителите на комплекса.

Снимка: Община Исперих

YouTube

В мероприятието, организирано по случай настъпването на светлия християнски празник Великден, се включиха съпругите на футболистите и треньорите на ФК „Лудогорец“. Те зарадваха децата с ръчно боядисани от тях самите яйца и с вкусни козунаци.

Снимка: Община Исперих

Зам.-кметът Аксел Кючюк поздрави присъстващите от името на кмета Белгин Шукри и благодари на екипа на Комплекса за грижите, които полага за всички деца в неравностойно положение. Той изрази признателност и към дамите, проявили топло и загрижено отношение към децата от община Исперих и увери ръководството на Комплекса, че и занапред, в лицето на Община Исперих, ще получава подкрепа и съдействие.

Снимка: Община Исперих

Двамата зам.-кметове подариха на децата футболни топки, федербали и енциклопедии с любопитни факти. Специална изненада имаше и за Дениз – момчето, на което му предстои да напусне социалната услуга поради навършване на пълнолетие. След като кметът Белгин Шукри се ангажира да съдейства за ремонта на жилището, в което ще се настани, съпругите на футболистите, му подариха бяла техника, с която да обзаведе новия си дом.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе