Ще станем свидетели на лунното затъмнение и кървава луна в едно

Снимка: Данче Бозаджиева

Пълното лунно затъмнение за тази година ще настъпи на 26 май и ще бъде видяно от жителите на Австралия, Тихия океан, Източна Азия, Северна и Южна Америка

Въпреки това затъмнението ще окаже влияние върху всички хора на планетата. Лунните затъмнения предизвикват повишена емоционалност, активност, неуравновесеност конфликтност. По време на такива затъмнения са вероятни бурни изяснявания на отношенията, особено на почва ревност. Мнозина по това време изпитват главоболие и безсъние. По време на затъмненията не е желателно да се правят хирургически операции, освен в крайно наложителни ситуации. Тези дни се считат за магически и именно по време на затъмнението най-лесно можете да се избавите от вредни навици. Много хора, които са се опитвали да се откажат от цигарите, могат да успеят точно в този период. Безпроблемно става и прекратяването на връзки и изчерпани отношения.

Още по-мистичното е, че лунното затъмнение на 26 май ще съвпадне и с т. нар. „кървава луна”, или суперлуна.

Астрономическият феномен се наблюдава, когато Луната се намира най-близо до Земята, а тази година и трите суперлуния ще се уцелят с пълнолунието. В такъв момент Луната има червеникав оттенък, който за хората в отминалите времена е бил предвестник на нещастия. Много хора могат да имат неспокоен сън, кошмари, дори видения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе