Пролетният панаир в Исперих стартира на 21 май

Пролетният панаир в Исперих ще започне на 21 май и ще продължи до 24 май. През четирите дни жителите и гостите на град Исперих ще се радват на богата културна програма.

Откриването на панаира ще бъде на 21 май в 20:00 часа от кмета на община Исперих инж. Белгин Шукри, а програмата ще продължи с участие на атрактивните младежи от духов оркестър „Виво Монтана“, които ще зарадват публиката с балканска и ъндърграунд музика с иновативно звучене, включвайки в репертоара си и български фолклорни, етно, джаз, фънк и поп елементи.

YouTube

На 22 май в 19:30 часа на панаирната сцена ще се качат талантливите деца от танцова школа „Фортисимо“ към Творителница „Да Винчи“, гр. Исперих. В 20:00 часа за жителите и гостите на панаира ще пее поп идолът на всички тийнейджъри Дара.

На 23 май в 18:30 часа с празничен концерт-спектакъл ще зарадват исперихчани и техните гости фолклорният танцов състав при НЧ „Родолюбие – 2006“ – с. Айдемир и камерна гайдарска група „Чавдарчетата“ – гр. Силистра. В 20:00 часа за всички присъстващи ще пее атрактивната певица Джина Стоева.

На 24 май исперихският пролетен панаир ще бъде закрит с концерт на Райна, който ще започне в 20:00 часа.

На територията на панаира през цялото време ще бъдат разположени различни атракциони, търговски обекти, шатри и маси за консумация.

Повече информация може да откриете на Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/1464518100573608/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе