Служба по трудова медицина към WSTC търси нови попълнения за екипа си

„Ви Ес Ти Си“ ООД е дружеството развиващо дейност в сферата на здравословните и безопасни условия на труд. Поради разширяване на дейността, екипът им има нужда от нови служители, като обявените от тях свободни работни места са:

  • 2 /две/ за длъжност технически сътрудник;
  • 2/две/ за търговски представител;

Служителите ще бъдат наети по програма „Заетост за теб“. Продължителността на програмата е 9 месеца. След изтичане на този срок на тези от Вас, които са се справили добре с поставените задачи, ще им бъде предложено подписване на безсрочен трудов договор. С други думи казано, търсят хора за дълъг път с голямо сърце, амбиции и имащи желание за работа, които да се присъединят към екипа им и да станат част от тяхното семейството за дълго време.

YouTube

За позицията могат да кандидатстват не само хора с трудов стаж по обявените позиции, но и млади хора без релевантен професионален опит в областта на здравословните и безопасни условия на труд.

От WSTC искат да насърчат всички хора, желаещи да кандидатстват за тези позиции, но нямащи трудов стаж! Разбира се, познанията в областта на ЗБУТ ще се считат за предимство, но не са задължителни! Те се наемат с цялата професионална подготовка, обучение и квалификация на всеки един от ново постъпилите ни служители, защото вярват, че успехът на едно дружество зависи и се определя от хората работещи в него!

Работното Ви време ще бъде: Понеделник – Петък: 08:00 – 17:00

Почивни дни на дружеството: Събота и Неделя и всички официални празници в Р. България

Това на което много държат е:

  • да имате желание за работа;
  • да притежавате много добри комуникационни и организационни умения;
  • добра компютърна грамотност /Word, Exell и др./;
  • валиден документ за правоспособност за управление на МПС /само за длъжност търговски представител/;
  • Да имате усмихнато и приветливо отношение, както към клиентите, така и към колегите.

Именно поради това:

  • ако не ви мързи;
  • ако имате желание за развитие и да сте част от хората за които безопасността при работа е приоритет;
  • ако искате да работите в динамична професионална среда.

Ви молим не пропускайте възможността да се свържете с тях, кандидатствайки чрез електронната им поща [email protected] като изпратите автобиография за желаната от Вас позиция.

Може да се свържете с тях и чрез формата за контакт на сайта им или на тел. 0886 253 116 и 0899 780 545!

С всички одобрени за интервю кандидати ще се свържат по телефон, за да се уговорят дата и час за провеждане на интервю /молят се всички да попълват коректно в изпратеното CV, номер на телефон за обратна връзка/!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе