Община Разград получи сертификат за благодарност от кампанията „Аз вярвам и помагам 5“

Заместник-кметът на Община Разград Мирослав Грънчаров получи Сертификат за благодарност, който Сдружение „Аз Вярвам и Помагам“ присъди на Община Разград за персонална ангажираност, социална отговорност и принос за развитие на кампания за събиране на пластмасови капачки. Това стана по време на среща на заместник-кмета с регионалните представители на кампанията Дочка и Свилен Иванови.

На нея бе обсъдена възможността в Разград да има и втори пункт за събиране на пластмасови капачки, каквото предложение бяха отправили регионалните представители на кампанията. Заместник-кметът Мирослав Грънчаров увери, че подготовката вече е в ход и след месец и жителите на жк „Орел“ ще имат възможност да участват активно в кампанията, без да се налага да пренасят събраните от тях капачки до пункта в централната част на града – до Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев“. Предвижда се съоръжението да бъде поставено на пазара в жк „Орел“.

YouTube

Припомняме, че Община Разград от 3 години участва в кампанията „Аз Вярвам и Помагам“. На петия поред празник на рециклирането във Варна през април бяха предадени 2060 кг. капачки, събрани от жителите на общината. Капачките се събират, за да бъдат рециклирани и с получените средства да се закупи медицинска апаратура за отделения по неонатология в различни болници. Следващият празник на рециклирането, на който ще се събират капачки от различни региони в страната, е насрочен за месец септември.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе