Дневен хороскоп за 15 май

Овен

Събота ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава.От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни.Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Бъдете отговорни към работата си. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

YouTube

Телец

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Близнаци

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Добре би било да се погрижите за здравето си. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Днешният ден ще е добър ден за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да давате съгласието си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Рак

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Раците. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Лъв

Събота не е еднозначен ден за Лъвовете. Грижете се добре за здравето си. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Имате пари, не търсете повече. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Дева

Бъдете отговорни към своите постъпки. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Везни

Събота ще внесе известно вълнение сред Везните. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Очаква Ви нова любов. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. днес всичко тръгва по вода.

Скорпион

СЪбота не е еднозначен ден за Скорпионите. Изясняват се нещата и в любовта. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. май сякаш изтече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Стрелец

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Козирог

Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Нямате желание за активна работа. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Утре Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Водолей

Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. В петък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Риби

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Ще останете доволни от работата си утре, тъй като Ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Събота е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе