Отново баскетболни успехи за Вълците от Разград

Момичетата до 12 години на СКБ „Вълци-Разград“ пишат история – в първия ден на квалификационния турнир в град Варна с две победи те вече се класираха за финалите.

Само седмица след като същото постигнаха момчетата до 12 години, днес състезателките на СКБ „Вълци-Разград“ отново показаха по категоричен начин, че вече са твърд фаворит в зона Добруджа. В първия мач за деня те надвиха връстничките си от силната школа на Светкавица Търговище в много оспорвана битка, която завърши 50:44. Във втория мач момичетата се изправиха срещу Черноморец Бургас, които категорично надвиха с 77:38.

YouTube

„Те вече са сред най-добрите – подобно постижение не се е случвало в историята на дамския баскетбол в Разград в тази възраст и за нас е гордост да напишем заедно историята. Момичетата са уникални с огромната си любов към баскетбола, с желанието за игра (те са всеки ден в залата) и най-вече с характерите си, които ги водят към победата! Поздравяваме всички, благодарим на родителите за доверието и подкрепата, на Лудогорско пиле, които не спряха да вярват, че успехът е възможен, на Община Разград – ето един прекрасен случай да покажем, че с общи усилия, нещата могат да се случат.“, сподели развълнуваният треньор Пенко Велчев

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе