Кметът на Исперих връчи плакет за добро партньорство на МИГ – Исперих

Кметът на Община Исперих инж. Белгин Шукри отличи Местна инициативна група – Исперих с плакет и почетна грамота по повод 11-тата годишнина на Сдружението и в знак за добро партньорство с местната администрация. Наградата бе връчена на председателя на Местна инициативна група – Исперих адв. Даниел Димитров на площада пред читалището в града, където екипът на МИГ – Исперих организира традиционния празник „Исперих – отворени пространства“.

YouTube

Пред присъстващите Белгин Шукри благодари на председателя и екипа на МИГ – Исперих за доброто сътрудничество и за подкрепата, която Сдружението оказва за местното икономическо и социално развитие. Той изрази надежда, че Община Исперих и Организацията ще продължат да си сътрудничат и да работят ефективно за подобряване качеството на живот на жителите на общината. „Пожелавам Ви с увереност и с находчивост да продължите да насърчавате местното социално и икономическо развитие. Бъдете все така полезни и успешни в работата си“.
Кметът представи на гостите реализираните до момента проекти и тези, които предстои да бъдат изпълнени благодарение на партньорството между Общината и Сдружението.

На 26-27.05.2021г. се проведе „Празник на МИГ – „Исперих – отворени пространства“

Posted by Миг Исперих on Friday, May 28, 2021

Празникът на МИГ – Исперих споделиха зам.-кметовете Ариф Ахмед и Аксел Кючюк, председателят на Общинския съвет Бейти Бекир, общински съветници, общественици, директори на институции в града, възпитаници на общинските детски градини и училища, жители на града.

КМЕТЪТ БЕЛГИН ШУКРИ ОТЛИЧИ СДРУЖЕНИЕ МИГ-ИСПЕРИХ С ПЛАКЕТ ЗА ДОБРО ПАРТНЬОРСТВО С ОБЩИНАТА Вчера кметът на Община…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Friday, May 28, 2021

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе