Над 130 деца се явиха на кастинга на Лудогорец, явиха се и синовете на Тервел Пулев и Мариян Огнянов (ВИДЕО)

Повече от 130 деца от цялата страна, набор 2009 и 2008, се явиха за обявения от ПФК Лудогорец кастинг за млади таланти. След прецизен анализ на показаното ще бъда подбрани най-добрите, които ще се присъединят към Академията на клуба.

YouTube

Кандидатите преминаха през физически тестове и игрови форми, за да докажат, че имат нужните заложби, умения и качества да станат част от школата на най-успешния проект в българския футбол през последните години. Техните изяви бяха внимателно наблюдавани от треньорите на подрастващите в клуба. 

Първият българин с гол в групите на Шампионската лига Мариян Огнянов и синът му Даниел дадоха висока оценка на условията в Лудогорец и клубната база. Даниел Огнянов бе сред кандидатите, явили се на днешния кастинг за подбор на таланти за Академията на „орлите”. 

Калоян Пулев бе един от младите таланти, явили се на кастинг за детско-юношеската школа на Шампионите. Той подчерта, че никъде в България няма толкова добри терени. 

Одобрените ще бъда уведомени лично до края на юни. Благодаря на всички, които се явиха на нашия кастинг. На тези, които няма да бъдат привлечени в Академията на клуба, ще пожелая да не спират да работят и да развиват качествата си. Най-важно е обаче да продължат да се занимават с футбол и да го обичат, защото е най-великата игра“, заяви след края на кастинга директорът на детско-юношеската школа на „орлите“ Радослав Комитов.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе