Децата на ДГ „Здравец” в Кубрат получиха своите удостоверения за завършване

20 деца от подготвителна група „Мики Маус“ към Детска градина (ДГ) „Здравец“ в град Кубрат получиха удостоверенията си за завършено предучилищно образование. Радостното тържество се проведе в центъра на лудогорския град в присъствието на учители, родители и близки на децата. Вече бившите възпитаници на градината бяха поздравени лично от своите госпожи – Гергана Георгиева и Имрен Кърмъзъ.

YouTube

В знак на благодарност за работата и грижите си към малчуганите учителите получиха много цветя и подаръци, а от родителите – благодарствени писма. Госпожите пожелаха на своите възпитаници да растат здрави и любознателни и да носят в сърцето си детската градина. Винаги да помнят откъде е пламнала първата искрица на знанието и къде са създадени първите приятелства.

„Ние родителите на децата от група „Мики Маус“ в ДГ „Здравец“, гр. Кубрат, изказваме благодарността си за положителните грижи към нашите деца, за изминалите четири години! С гордост и тъга изразяваме своята признателност за усилията, търпението, любовта и всички знания, с които ги дарихте!“, се казва в писмата на родителите.

На събитието бъдещите първокласници получиха грамоти и балони, връчени от техните близки и родители, а за доброто настроение на всички се погрижи аниматорът Ивайло Стефанов от град Русе. На тържеството децата изпълниха радостни песнички и стихотворения, а след щурите и забавни игри се почерпиха подобаващо, след което си направиха снимки пред цветния надпис с името на града и фонтана пред паното „Завет на хан Кубрат“. Всички пожелаха на децата много слънчеви успехи и щастливо училище.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе