Над 60 деца дойдоха за летния тренировъчен лагер на „Аурубис“ и Лудогорец

Над 60 деца от североизточна България и Пирдоп дойдоха за летния тренировъчен лагер  „Aurubis training summer camp“, организиран от „Аурубис“ и ПФК Лудогорец за шести път. През миналата година традицията не бе спазена заради пандемията.

YouTube

В продължение на три дни младите таланти, които са родени през 2010 година, ще се готвят под ръководството на треньорите от Академията на клуба. Повечето от децата са тренирали футбол в населените места, от които идват. Те ще имат уникалната възможност да се почувстват част от най-успешния проект в българския футбол през последните няколко години. Специалистите от школата на „орлите“ ще им помогнат да научат много нови неща, да надградят и развият това, което вече знаят. Заниманията ще преминат при строго спазване на противоепидемичните мерки. 

 „Аурубис” е най-големият преработвател на мед в света. Собственост на германската компания е медодобивният завод „Аурубис България“  в Пирдоп. Фирмата е основен партньор на ПФК Лудогорец в популяризирането на футбола сред най-малките. Такива благородни мисии дават шанс за изграждането на бъдещи професионални играчи. По-важното обаче е, че те възпитават у подрастващите дисциплина, любов към спорта и здравословния начин на живот.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе