Дневен хороскоп за 2 юли

Овен

В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Петък е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. В интимния живот емоциите са смесени. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Днес проведете консултации.

YouTube

Телец

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Харчите пари за лични неща. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Близнаци

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Днешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Рак

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Лъв

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Дева

В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Везни

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. В днешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Скорпион

Петък е успешен ден за Скорпионите. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Стрелец

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Грижете се добре за здравето си. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Козирог

В петък за представителите на зодия Козирог възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес определено не Ви е ден за харчене. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Днес е по-добре да не пътувате.

Водолей

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Риби

В петък за представителите на зодия Риби възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. В близките дни не очаквайте приходи. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато Ви ги поискат. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе