Джейхан Хюсеинов: Не оставяйте друг да решава вместо вас

Джейхан Хюсеинов е сред новите попълнения на ПП „Републиканци за България“, които се включиха в надпреварата за 46-то Народно събрание. Водач е на листата на партията за 18 МИР Разград

Г-н Хюсеинов, разкажете ни за себе си?

YouTube

Казвам се Джейхан Хюсеинов, на 37 години. Роден и израснал съм в Разград. По образование съм инженер по Биотехнологии. В момента работя в частния сектор.

Какво ви накара да се насочите към политиката?

Като всеки млад човек с притеснение наблюдавам случващото се в България. Как нищо в държавата и в частност в Разградска област не се случва както трябва. Как приятелите ми един по един емигрират, как възрастните ми роднини изнемогват икономически и от ден на ден става все по-зле. В един момент реших, че ако искам нещо да се промени трябва да сложа ръката си под камъка и да започна да се боря за по-добър живот и по-добра България.

Защо избрахте ПП „Републиканци за България“?

Мои приятели привлякоха интереса ми със своите разкази и коментари, а още след първата ми среща с г-н Цветанов, бях сигурен, че моето място е в Републиканци за България. Цветан Цветанов е много земен човек, който не се притеснява и суети да излезе сред хората и да общува с всеки. Освен това през годините е един от малкото доказали се политици чрез работата си. Не залага на скандали, а предлага политически решения, не само той, а и експертите в партията. Който се е запознал с политическата програма на Републиканци за България, ще ме разбере за какво говоря, а ако има такива, който не са го направили, все още не е късно.

Партията ме привлече и с това, че е дясно ориентирана, с поглед на Запад. Една партия, в която всеки достоен човек с високи морални ценности може да намери своето място без значение от социално положение, етнос и религия! Дава се много свобода за развитие на младите и им се гласува доверие. Това беше достатъчно, за мен за да взема своето решение.

Какви са ви очакванията от предстоящите предсрочни парламентарни избори?

Очаквам машинното гласуване да помогне на хората да гласуват по-спокойно за партията и кандидата, за когото искат без страх и притеснение. И така да имаме по-реална представителност в парламента. Там да са партиите и кандидатите, които хората искат а не, които им се налагат след редица манипулации, на които станахме свидетели при предходния вот и това не доведе нито до промяна, нито до съставяне на правителство.

Как ще призовете да гласуват за вас и за Републиканци за България, на предстоящите избори на 11 юли?

Обръщам се към младите! Гласувайте! Не оставяйте някой друг да решава вместо вас! Вашият глас е важен точно толкова, колкото и на всеки друг! Гласувайте за Републиканци за България, с бюлетина 21, за да живеем в държава с правила.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

/Платена публикация/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе