Антон Недялков: Знам каква е отговорността да си капитан (ВИДЕО)

Новият капитан на Лудогорец Антон Недялков също присъства на пресконференцията преди дуела с Шахтьор Солигорск.

„Благодарен съм на треньора, ръководството и футболистите, че ме избраха за капитан на отбора. Донякъде съм заслужил, знам каква е отговорността, как трябва да реагирам. С течение на времето желая хората да разберат, че съм лидер, който може да помага, но и да каже, че на някого, когато греши“, започна Недялков.

Повече от нормалното почивахме тази година – 15 дни. Имахме около месец подготовка, което е добре. Отлично се подготвихме. Искам в първия официален мач да изглеждаме по най-добрия начин“, продължи националът.

Миналият сезон не беше много успешен за нас. Целта е да да върнем лицето на Лудогорец в Европа. В подготовката разбрахме какво трябва да правим и как трябва да реагираме на всяка една ситуация. Двата отбора – Динамо Брест и Шахтьор Солигорск са на едно ниво. Миналата година обаче беше по-трудно, защото беше един мач, плейоф за влизане в групите на Лига Европа. Голямо нещо, огромно напрежение имаше. Сега са два двубоя, с една идея сме по-спокойни. Уверен съм, че ще продължим напред. Достатъчно добри са, за да ни се противопоставят, но ние сме добре подготвени“, завърши защитникът.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе