Полицията в Русе задържа крадец на разградска Toyota, бил мъртво пиян зад волана

30-годишен мъж от силистренско село е задържан, след като е установен от полицията в Русе, в краден автомобил и в нетрезво състояние, съобщават от ОДМВР – Русе. 

На 11 юли около 17:20 часа в гр. Русе, на паркинг зад бл. „Драва“ полицаи са установили паркиран лек автомобил с марка „Тойота Авенсис“ с разградска регистрация, в който се е намирал млад мъж в неадекватно състояние и лъхащ на алкохол. Служителите на реда са изяснили самоличността му – 30-годишен от с. Малък Преславец, Силистренско.

YouTube

При справка за превозното средство се е оказало, че колата е обявена за издирване от ОДМВР в Силистра, а освен това по нея имало нанесени щети – следи от задирания, окривяване и протривания, засягащи предния ляв калник, предната лява врата, задния ляв калник, както и счупено ляво странично огледало, липсващи външни части, счупено стъкло на преден ляв мигач, липсващ страничен мигач.

Изяснено било още, че Тойота-та е собственост на мъж от разградско село, а ползвател й е друг мъж от с. Малък Преславец. Случаят е документиран от полицията, извършен е оглед. Откритият в автомобила мъж е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като му е установена концентрация от над 3 промила.

Започнато е досъдебно производство по описа на Второ РУ, работата по случая продължава. 30-годишният е задържан в МВР.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе