Важна информация за феновете преди реванша Лудогорец – Мура

Снимка: ludogorets.com

Ръководството на ПФК Лудогорец се обръща към всички, които ще присъстват на мача-реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига срещу Мура в сряда (28 юли) от 21,00 ч. да спазват стриктно мерките за безопасност, описани на информационните табели по входовете на „Хювефарма Арена“. 

ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона възможно най-рано, за да се облекчи пропусквателният режим. Непосредствено преди турникетите на входовете полицията ще проверява за съответствие между имената на билетите и документите за самоличност, както и за притежание на декларация за информираност.

YouTube

Клубът напомня, че в момента се продават билети ОНЛАЙН на https://tickets.ludogorets.com, на касата на улица „Васил Левски“, както и на клубната база. Феновете, които са си закупили билети онлайн за сектор „Моци“, могат да не разпечатват входните талони, а да ги представят на мобилните си устройства при влизане на стадиона.

Важно!!! Задължително носете лични карти или паспорти!

На мача всеки фен трябва да носи със себе си и попълнена декларация за осведоменост относно COVID-19, както и за настойник, ако ще присъства с лице под 18 години. Тези декларации са раздадени на всеки персонално при покупката на билет. В случай на необходимост може да се използва линк, който се намира в портала за закупуване на онлайн билети https://tickets.ludogorets.com, както и на главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com. Документите трябва да бъдат изтеглени, попълнени стриктно и да се представят при влизане на „Хювефарма арена“. 

ПФК Лудогорец умолява феновете да спазват стриктно местата си и да поддържат физическа дистанция не само на трибуните, но и при влизане на стадиона. Носенето на маска, която покрива носа и устата по време на целия мач, е задължително.

Моля, спазвайте стриктно разпорежданията на стюардите!!!

Клубът напомня също така, че на стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

За мача с Мура стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 19,00 ч.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе