Детска градина „Слънце“ в Исперих отпразнува 35-ти рожден ден

35 години от създаването си отбеляза вчера /28.07./ детска градина „Слънце“. С много песни, танци и усмивки малките възпитаници на заведението зарадваха своите гости.

Празника на детската градина уважиха зам.-кметовете Аксел Кючюк и Ариф Ахмед, директорът на Дирекция „Хуманитарни дейности“ Исмаил Айдън, директорите и колективите на детска градина „Мечо Пух“, детска градина „Първи юни“, детска ясла „Малечко Палечко“, бивши учители, възпитатели и възпитаници на институцията, родители и граждани.

YouTube

От името на кмета на Община Исперих г-н Кючюк връчи поздравителен адрес на директорката Сюзан Назиф и колектива на детската градина и им пожела здраве, вдъхновение и много успехи. „Благодарение на Вашите усилия, всеотдайност и грижи през всичките тези години поколения деца са създали своята първа представа за света и са получили своите първи уроци по възпитание и социализация в сигурна и уютна среда. Продължавайте с професионална отговорност и с много човешка топлина да предавате своите знания и своята обич на нашите деца. Научете ги, с търпение и с пример, на доброта и съпричастност, защото те ще бъдат основата на нашето общество в утрешния ден“ – каза още той.

Празникът завърши с много изненади за децата и с обещанието, че детска градина „Слънце“ ще продължи да пише своята слънчева история с много детски усмивки и професионализъм.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе