Община Разград с награда „История и традиции“ от Асоциацията на българските градове и региони

Община Разград е сред призьорите в Национални награди на Асоциацията на българските градове и региони за 2021 г. Плакетът и грамотата получи в края на миналата седмица заместник-кметът Мирослав Грънчаров, а днес той ги предаде на Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев.

Отличията бяха обявени на официална церемония, част от програмата на Научно-практическата конференция „Интелигентни градове и общини – визия за бъдещето“, която АБГР организира и на която Община Разград бе представлявана от заместник-кмета Мирослав Грънчаров. Конференцията се проведе на 30 и 31 юли в Правец, тя бе организирана със съдействието на Фондация „Конрад Аденауер“ в партньорство с УНСС и подкрепата на Vivacom. В събитието участваха представители на над  30 общини, лектори бяха преподаватели от УНСС и експерти от фирми, предлагащи технологични възможности за дигитализация на различни дейности от местното самоуправление.

Наградата на Община Разград е в категория „История и традиции“ и се връчва за опазването на традициите в региона чрез провеждане на фестивали и събития, свързани с богатото културно-историческо наследство на региона.

Призът бе връчен от председателя на УС на АБГР Ергин Емин.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе