Стефан Баджи: Уверени сме, трябва да покажем какво можем

Полузащитникът на Лудогорец Стефан Баджи сподели преди мач-реванша срещу Олимпиакос в третия кръг от квалификациите в Шампионската лига, че в отбора се чувстват уверени и очакват резултата от двубоя да бъде позитивен за тях.

„Не мога да кажа, ще видим какво ще ес случи. И двата отбора наистина имат нужда да спечелят този мач. В крайна сметка всичко трябва да бъде решено на терена, а не извън него“.

„Увереността наистина е тук. Направихме доста добър лагер, започнахме първенството по добър начин, това се забелязва. Самата увереност, с която играем, си личи. Отборът я трупа постоянно. И като играчи поотделно трябва да покажем какво можем, за да се поздравим с добрия резултат“.

„Да, имам двама приятели, които са от Сенегал. Мисля, че има още трима френскоговорящи. Но това, което успяхме да си разменим, е, че се получи доста добър мач. За тях също е добър резултат, защото успяха да вкарат в края на мача. В крайна сметка няма никакво значение, защото всичко трябва да бъде показано на терена. Аз и моите колеги в отбора сме уверени, защото тази седмица успяхме да тренираме с много енергия. Наистина очакваме един позитивен мач“, заяви Баджи.  

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе