Важна информация за феновете преди Лудогорец – Олимпиакос

Снимка: ludogorets.com

Ръководството на ПФК Лудогорец се обръща към всички, които ще присъстват на мача-реванш от третия предварителен кръг на Шампионската лига срещу Олимпиакос във вторник (10 август) от 21,00 ч. да спазват стриктно мерките за безопасност, описани на информационните табели по входовете на „Хювефарма Арена“. 

ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона възможно най-рано, за да се облекчи пропусквателният режим. Непосредствено преди турникетите на входовете полицията ще проверява за съответствие между имената на билетите и документите за самоличност, както и за притежание на декларация за информираност.

YouTube

Клубът съобщава, че за улеснение на своите фенове, билетната каса на ул. Васил Левски , утре 10 август ще работи от 16 часа до началото на мача. Билети няма да се продават, тъй като са изчерпани, а само ще се предоставят декларации за информираност, както и такива за придружител на непълнолетни лица.

Важно!!! Задължително носете лични карти или паспорти!

На мача всеки фен трябва да носи със себе си и попълнена декларация за осведоменост относно COVID-19, както и за настойник, ако ще присъства с лице под 18 години. Тези декларации са раздадени на всеки персонално при покупката на билет. 

ПФК Лудогорец умолява феновете да спазват стриктно местата си и да поддържат физическа дистанция не само на трибуните, но и при влизане на стадиона. Носенето на маска, която покрива носа и устата по време на целия мач, е задължително.

Моля, спазвайте стриктно разпорежданията на стюардите!!!

Клубът напомня също така, че на стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

За мача с Олимпиакос стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 19,00 ч.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе