Ангел Петричев: Разполагаме с изключително добре окомплектован отбор

Снимка: ludogorets.com

Изпълнителният директор на Лудогорец – Ангел Петричев, сподели, че селекционният процес в Лудогорец общо взето е завършил, след привличането на анголеца Мануел Луис да Силва Куфамана – Шоу. Директорът на „орлите“ изтъкна, че участието в Лига Европа ще е добра отправна точка за това, докъде са стигнали разградчани в развитието си.

„Мисля, че разполагаме с един изключително добре окомплектован отбор. На нас не са ни необходими трансфери на всяка цена. Всичко е възможно да се случи, но нямаме крещяща нужда от хора на каквато и да е позиция. Не очаквайте прибързани действия до края. Случиха се някои контузии, за жалост – Каули, Вердон и Вандерсон. С момчетата, с които разполагаме, мисля, че може да постигнем целите си“, започна изпълнителният директор на разградчани. 

„Ние обичайно не разкриваме подробности по договорите с играчите. Целите са високи. Искаме да излезем от групата в Лига Европа и да се представяме убедително в родното първенство. Разбира се, продължаваме с периода на реформа и извършваме фината настройка. Участието в ЛЕ ще ни даде ясна идея къде трябва да надградим. Вървим във възходяща линия и се надявам, че така ще продължим и занапред“, завърши Петричев.  

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе