Разградският брейкинг клуб с медали от турнир в Ямбол

На 04.09 в Ямбол се проведе третият брейк турнир „До откат“2 на ББФ, където „SHADOWS“ се яви със тринадесет състезателя във възрастови категории от 6 до 18 годишна възраст. Журираха едни от големите имена в брейк общността- Галин Петков, по-познат като Байджата,  Любослав Ценов – Bboy Effectos и Момчил Петров познат като Da Monsta. Водещ на събитието бе Валентин Радков, който е по-познат в брейк обществото като BBoy Kozke.

В състезанието взеха участие спортни клубове от цялата страна. Най- голяма конкуренция отново бяха бургаските брейкъри от  „Tге Nxt crew“.  

YouTube

След оспорвани и тежки битки с голяма конкуренция момчетата и момичетата на  „SHADOWS“ постигнаха много добри резултати като се класираха:

6-9г. – I място- Миа Грънчарова /B-Girl Mia/

10-12г. – IV място Гюляй Камбурова / B-Girl Free/

13-15г.

II място- Савина Георгиева B-girl Savi

III място- Ив Дескова /B-Girl Iv/

IV място- Борислава Генчева /B-Girl Bo/

16-18г.

III място- Денислава Георгиева /B-Girl Lil diva/

III място- Виктор Петров

Танцьорите на „SHADOWS“ се подготвят под вещото ръководство на Иван Стоянов. През следващите седмици предстои усилена спортна подготовка за предстоящият турнир от Спортния календар на ББФ, който ще се проведе в  град Петрич на 25.09.2021г.

„SHADOWS“  благодари на спонсорите, който повярваха в потенциала на децата: „Пътконсулт“ ООД, „Фарма Тийм БГ“ , „Принт Експрес“ Разград, „АЛФА ХИМ“  ЕООД, „САВ-Разград“ ООД.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе