Дневен хороскоп за 10 септември

Овен

В петък не се претоварвайте. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днес трябва да избягвате споровете.

Телец

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днешният ден е подходящ за спорт и за рутинна работа. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Близнаци

Петък ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Отидете на работа в добро настроение. Добре би било да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Рак

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не прекалявайте с похапването. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Грижете се за спокойствието си. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Лъв

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Бъдете дипломатични и тактични, Лъвове.

Дева

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Днес проведете консултации.

Везни

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Грижете се за спокойствието си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Бъдете оптимисти.

Скорпион

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Стрелец

Петък не е еднозначен ден за Стрелците. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. В работата си прилагайте творчески подход. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Бъдете борбени.

Козирог

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнесзанимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Водолей

В петък за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Риби

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Риби, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Днешният ден е за работа и досадни занимания, но най-странното – няма да Ви тежи. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе