Връчиха печатите и ключа на РИК-Разград

Областният управител Иван Борисов връчи днес на председателя на РИК-Разград Хубан Соколов трите печата, с които комисията ще работи, както и ключа за осигуреното за нея помещение. Церемонията се проведе в зала 712 на Областна администрация.

YouTube

„Дано има резултат от тези избори и той да отговаря на обективните потребности на избирателите“, заяви областният управител. Той изрази увереност, че РИК ще свърши своята работа по най-добрия начин. „Познавам повечето от вас лично. Работили сме и като членове на същата тази комисия, затова нямам никакви съмнения в професионализма и потенциала й“, каза Борисов. Той декларира, че РИК-Разград винаги може да разчита на неговата подкрепа и съдействие. 

Съставът на РИК в 18-ти МИР Разград е: председател – Хубан Соколов, заместник-председатели: Светлана Неделчева и Жоро Чобанов, секретар – Нергин Хамдиев, членове: Драгомир Павлов, Цветелина Ботева, Ралица Костова – Цветанова, Айсел Хасанова, Силвия Великова, Любица Бочева, Ивелина Игнатова, Юмгюл Ахмедова и Маргарита Иванова.  

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе