Валдас Дамбраускас: Лудогорец е готов да се бие със Звезда (ВИДЕО)

„Аз не смятам, че можем да кажем, че това са проблеми – когато коронавирусът удари даден отбор. Важен е подхода. Кажете ми един отбор без проблеми – няма такъв, всеки ги има. Ето, аз не бях с отбора 2 седмици, това не е проблем, трябва да се справяме професионално“, обяви наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас на пресконференция.

„Според мен Цървена звезда ще подходят професионално. В интерес на истината можем да поспорим – един не играе, но двама-трима искат на неговото място, влизат мотивирани. При нас има проблеми с контузени играчи, защото много атакуващи футболисти са с контузии. Емоцията е голяма, феновете ще допринесат за по-добри емоции“, добави литовецът.

YouTube

Важна информация за феновете преди Лудогорец – Цървена звезда

„Във всеки един мач -Европа, първенство, Купа, пробваме различни неща. В последните 2 седмици имах много време да анализирам Звезда, което бе сторено и от нашите анализатори. Не искам да говоря за това с каква схема или система на игра ще излезем ние. Важен е подходът на игра, а според мен ще е правилният. Искам да видя различен Лудогорец, различен от този, който видяхме през последните 2 седмици. Трябва да използваме нашите силни страни и да неутрализираме техните такива“, продължи Дамбраускас.

„Мавис Чибота е здрав и ще е в състава. Десподов тренира с отбора, сега също ще се готви. Ще видим преди мача дали ще играе. За съжаление Антон Недялков е аут за двубоя с Цървена звезда. Не е лесно, защото ги няма Каули и Вандерсон. Недялков като капитан и лидер ще липсва много. Аз вярвам на играчите, които ще ги заменят. Важна е психическата подготовка. Искам да зарадваме феновете с енергия“, заяви той.

Жосуе Са: Сърбите ще влязат агресивно, но сме готови (ВИДЕО)

„Смятам, че по-слабото ни представяне в последните 2 седмици е съвкупност от всичко случило се. След доброто представяне в квалификациите имаше момент на отпускане, на леко надменно поведение. И треньорската липса в даден момент се отрази. Във всеки един отбор е нормално да има спадове и подобрения. Целта е тези моменти да са къси и да ги предотвратим. Ще видите огромна реакция от всички момчета, ще видите отбор, който ще се бие“, завърши Дамбраускас.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе