Важна информация за феновете преди Лудогорец – Цървена звезда

ПФК Лудогорец се обръща с молба към всички, които ще присъстват на първото домакинство в тазгодишното издание на груповата фаза в Лига Европа срещу Цървена звезда в четвъртък (30 септември) от 22,00 ч. да спазват стриктно мерките за безопасност, описани на информационните табели по входовете на „Хювефарма Арена“. 

Валдас Дамбраускас: Лудогорец е готов да се бие със Звезда (ВИДЕО)

YouTube

Клубът призовава привържениците да дойдат на стадиона възможно най-рано, за да се облекчи пропусквателният режим. Стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 20,00 ч. Непосредствено преди турникетите на входовете полицията ще проверява за съответствие между имената на билетите и документите за самоличност, както и за притежание на декларация за информираност. 

Билети се продават на касата на улица „Васил Левски“. Днес гишето ще работи от 10,00 ч. до 18,00 ч. а утре от 10,00 ч. – до 22,00 ч. 

Важно!!! Задължително носете лични карти или паспорти!

На мача всеки фен трябва да носи със себе си и попълнена декларация за осведоменост относно COVID-19, както и за настойник, ако ще присъства с лице под 18 години. Тези декларации са раздадени на всеки персонално при покупката на билет. 

Жосуе Са: Сърбите ще влязат агресивно, но сме готови (ВИДЕО)

ПФК Лудогорец умолява феновете да спазват стриктно местата си и да поддържат физическа дистанция не само на трибуните, но и при влизане на стадиона. Носенето на маска, която покрива носа и устата по време на целия мач, е задължително.

Моля, спазвайте стриктно разпорежданията на стюардите!

Клубът напомня също така, че на стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе