Кметът на Кубрат с поздрав по случай Деня на възрастните хора

Кметът на Община Исперих – инж. Белгин Шукри, с поздравителен адрес по повод 1 октомври – Международният ден на възрастните хора.

Днес е Международният ден на възрастните хора

YouTube

Ето и пълния поздравителен адрес;

На 1-ви октомври отбелязваме Световният ден на музиката, Денят на възрастните хора, Денят на архитектите, Денят за борба с хепатита, както и църковния Покров Богородичен. По повод празничният ден, Кметът на Община Кубрат Алкин Неби отправя поздравителен адрес до жителите на Община град Кубрат. Ето какво се казва в обръщението на г-н Неби:
„Скъпи съграждани! Първи октомври е дата, обединяваща много празници. Това са Световният ден на музиката и поезията, на възрастните хора и на архитектите.
Уважаеми музиканти и поети, композитори, изпълнители, творчески колективи, преподаватели, любители и ценители на музикалното изкуство и поезията.
От все сърце Ви поздравявам и Ви желая нестихващо творческо вдъхновение и да продължавате със силата на творчеството да обогатявате нашите дни и културната история на родния ни край!
Уважаеми пенсионери! Нека Вашата почтена възраст бъде Вашето богатство! Желая Ви много здраве, благоденствие и щастие, и нека винаги до Вас има любящи и грижовни деца, внуци и приятели! Живейте дълго и щастливо, бъдете здрави и весели, и се радвайте на успеха на близките си!
Уважаеми архитекти! Архитектурата е част от нашия живот, част от нашата култура и наследство, което оставяме на децата си. Вие имате отговорността да градите новата модерна визия на града, запазвайки същевременно автентичния му дух! Нека животът Ви води по пътя на щастието и любовта, и успехът никога да не Ви напуска!“, казва кметът на Община Кубрат Алкин Неби.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
https://razgradnews.net/2021/10/01/kmetat-na-isperih-s-pozdrav-po-sluchaj-denya-na-vazrastnite-hora

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе