Сайтът на Приюта за животни в Разград с номинация в 33-тото издание на международния фестивал „Компютърно пространство 2021“

Интернет сайтът на Приюта за бездомни животни и скитащи кучета в Разград е номиниран за наградите на тазгодишното издание на международния фестивал за компютърни изкуства „Компютърно пространство 2021“. Форумът се организира от Студентско общество за компютърно изкуство и Центъра за компютърни изкуства, вече има 32 издания, в него са участвали признати в цял свят специалисти, включително номинирани за „Оскар“ и други престижни награди.

Надпреварата е в 8 категории: компютърна графика; компютърна анимация; мобилни арт приложения; компютърна и електронна музика; уеб дизайн: изкуство, култура и хоби; уеб дизайн: общество и институции; уеб дизайн: технологии и пазар; уеб дизайн: информация и медии. Общо одобрените за участие проекти са 103, като в категорията на разградския Приют за скитащи кучета – уеб дизайн: общество и институции – номинациите са общо 7.

YouTube

Автор на разградският сайт е Ангел Вачев. Дизайнерът е от Разград, вече е участвал в конкурса „Компютърно пространство“ в предходни издания. През 2017 г. печели второ място със сайта Zdrave.net и трето място с Hospitalsofiamed.bg; през 2019 г; – второ място hospitalpulmed.bg и специална награда за Zdrave.net, а през 2020 г. със сайта на МБАЛ“Св.Иван Рилски“-Разград журито го класира на трето място в категория уеб дизайн: общество и институции, а с гласовете на публиката е победител в тази категория, както и в категорията уеб дизайн: технологии и пазар със сайта на Хотел „Zoo“-София.

Гласуването на публиката е до 17 октомври, можете да подкрепите сайта на Приюта за бездомни животни и скитащи кучета ето тук: https://computerspace.org/index.php/project/priut-za-bezdomni-jivotni-i-skitashti-kucheta/.

Отделно жури от международни експерти оценява претендентите за призовете на 33-ия Международен фестивал за компютърни изкуства „Компютърно пространство“. Победителите получават статуетки, подгласниците – плакети, грамоти има за победителите с гласа на публиката.

Сайтът на Приюта за бездомни животни и скитащи кучета в Разград е най-новият сайт на структури и звена към Община Разград, функционира от няколко месеца. В него има модули за публикуване на информация за кучета за осиновяване, документи, необходими за осиновяване и бърз начин за подаване на сигнал за бездомно куче, както и актуална информация за дейността на ветеринарните специалисти, последната от които е възможността за безплатно чипиране и регистрация на домашни кучета в Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе