Младежите на БЧК празнуват 100-годишен юбилей

Областният управител Иван Борисов поздрави младежите на БЧК в област Разград със 100 годишния юбилей на националната младежка структура към хуманитарната организация. Поздравителния адрес от Борисов връчи Светлин Симеонов, директор на дирекция АПОСУФ в Областна администрация.

YouTube

  „Желая Ви да бъдете все така отдадени на доброто, да го пазите и умножавате, защото няма по-смислен и достоен за уважение живот от този, посветен на другите!“, се казва в поздравителния адрес на областния управител. От негово име Светлин Симеонов декларира, че Областна администрация ще продължи да подкрепя високо хуманните и благородни инициативи на младежката организация на БЧК, както го е правила винаги. 

Тържеството за 100 годишния юбилей на българската Младежка червенокръстка организация се състоя в художествената галерия „Професор Илия Петров“. Официални гости бяха още заместник-кметовете на община Разград Хабибе Расим и Добрин Добрев. В галерията е подредена фотоизложба от снимки, запечатали мигове от историята на Областната младежка организация на БЧК в Разград. Експозицията ще остане подредена до 22 октомври и всеки желаещ може да я разгледа. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе