„Продължаваме промяната“ идва в Разград

Отборът на “Продължаваме Промяната” идва в Разград. Днес, 18 октомври от 16:30ч. пред Общински културен център (Новия театър), хората от града ще имат възможност да се срещнат лично с Кирил Петков и Асен Василев. Задайте им въпросите, които ви вълнуват, споделете им проблемите си, разкажете им за предизвикателствата във вашия град.

“Най-важното за нас е да се срещаме с хората и да разговаряме с тях. Да ги слушаме и да ги чуваме. Ще спираме както в големи, така и в малки населени места.”, коментира Кирил Петков.

YouTube

“Пътуването ни, подобно на политиките ни, е много практично планирано. Ще обиколим в рамките на три седмици първо Северна България, после Южна и накрая Западна България. Имаме много какво да разкажем на хората, какво видяхме отвътре в министерствата последните месеци. Ще им разкажем и как започнахме да спираме течовете на държавен ресурс и схемите на корупцията у нас. Ще се опитаме да ги убедим, че промяната не само е възможна, тя вече е започната и трябва да продължи.”, казва Асен Василев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе