Генчев преди Брага: Трябва да покажем истинското си лице (ВИДЕО)

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев се завръща в турнира, в който постигна две знаменити победи – 5:1 над ЦСКА Москва и 3:0 над Ференцварош. Всъщност той води „орлите“ и при ремито с Мидтиланд на старта на груповата фаза, но тогава заместваше временно поваленият от коронавирус Валдас Дамбраускас.

„Футболистите са запознати, направили сме анализ на противника. Знаем, че често сменят формациите си. В съвременния футбол това го правят много отбори. Искам всеки един футболист да изпълни задачата си. Имам идея как ще започне Брага. Но ако това не се случи, пак имам идея какво трябва да направим“, коментира Генчев.

YouTube

„Брага да е удобен съперник? Важно е ние как ще подходим в този мач. Нашата група е много изравнена, всеки може да бие всеки. Искам да покажем истинското си лице и с помощта на феновете да спечелим трите точки“, добави още специалистът.

„Всяка победа дава самочувствие. Ние до момента нямаме успех. Точно заради това целта ни е да победим Брага и да останем в борбата за едно от първите места, които дават възможност да продължиш напред в турнира“, завърши Генчев. Той добави, че единственият контузен е Антон Недялков, а Сисиньо е наказан.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе