Клод Гонсалвеш: Трябва да спечелим на всяка цена (ВИДЕО)

Португалският халф на Лудогорец Клод  Гонсалвеш, който има цели 7 мача срещу Брага, предупреди че наставникът на съперника Карлос Карвалял.

„Брага е много силен отбор, с много добри футболисти. За мен лично те имат един от най-добрите треньори в Португалия“, коментира Гонсалвеш, бивш футболист на Тондела и Жил Висенте. С първия тим той е побеждавал Брага с 1:0. „Няма рецепта за успех, нито тайна. Трябва да се стремим да побеждаваме във всеки един мач. Да излизаме със самочувствие, само така можем да победим всеки“, добави Гонсалвеш, който е неизменен титуляр от началото на сезона.

YouTube

„Много важен мач ни чака. Както за нас, така и за Брага. Трябва да зарадваме феновете. Трябва да спечелим трите точки, без да мислим за първото или второто място в групата. Брага е отличен трениран и подготвен съперник. Адаптира се според противника. Играят във всякакви формации, ще е много интересен мач. Няма фаворит. Не мога да кажа на кой техен играч да обърнем повече внимание. Трябва да внимаваме за всеки“, завърши Гонсалвеш.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе