На 25 октомври пускат парното в Разград

Топлофикация – Разград приключи подготовката за новия отоплителен сезон и е в готовност за пускане на отоплението. Запълването с вода на вътрешните отоплителни инсталации започва от 25.10.2021 г. понеделник, затова топлофикационното дружество призовава всичките си клиенти да приключат ремонтите по вътрешните отоплителни инсталации до 24.10.2021 г, неделя. Потребителите на услугата трябва да предприемат необходимите мерки, за да избегнат евентуални течове и имуществени вреди.

Необходимо е клиентите още сега да отворят на максимална степен термостатните вентили на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението.

YouTube

Запълване на вътрешните отоплителни инсталации се извършва само от упълномощените лица, които са избрани от етажната собственост. Те съхраняват ключа от абонатната станция, обучени са как се допълва сградната инсталация и какви действия трябва да се предприемат в аварийни ситуации. Отоплението ще бъде пуснато, когато са налице необходимите условия – прогноза за трайно застудяване и три дни със средноденонощна температура под 12°C.

„Топлофикация-Разград” АД има готовност да пусне отоплението преди официалното начало на сезона за клиенти, които желаят. За целта те трябва да представят решение от Общото събрание на етажната собственост за включване на отоплението взето с мнозинство от 67 на сто на всички собственици или титуляри на вещно право на собственост в центъра за работа с клиенти на дружеството.

Ако вътрешната отоплителна инсталация не е готова за работа или има неприключили ремонтни дейности по нея, клиентите трябва да сигнализират упълномощените за сградата лица или на посочените по-долу телефони в центъра за работа с клиенти на топлофикационното дружество на ул.“Трапезица“ № 8. Отоплението в такива сгради ще бъде пуснато след приключване на ремонтите.

„Топлофикация – Разград“ АД благодари на своите изрядни клиенти и приканва всички, които са допуснали просрочие на задълженията си, да ги погасят. Ненавременното плащане на сметките за топлинна енергия възпрепятства дружеството от коректното изпълнение на задълженията към доставчици и съответно към абонатите си.

Телефони за контакти:

При аварии или спиране на отоплението по топлопреносната мрежа и абонатни станции:
– в работно време от 08:00 до 16:00 – 084/66-24-75
– в извънработно време – 0879606210 или 0879606217
За проверка на сметка:
– в работно време – 084/66-24-75

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка (COVID 19) дружеството приканва клиентите да плащат задълженията си безкасово, по банков път или на касите на Изипей.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе