Дневен хороскоп за 28 октомври

Овен

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. За представителите на овен се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Бъдете деликатни, но твърди.

YouTube

Телец

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Телец. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Събота не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете борбени.

Близнаци

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Важен ден за печалба. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Все пак работата Ви върви днес, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днес просто е такъв ден.

Рак

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. За представителите на рак се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Бъдете деликатни, но твърди.

Лъв

Четвъртък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес Лъв са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Дева

Този ден някои от вас може да пътувате зад граница. И девате разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Едва ли нещо би нарушило душевното ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Днескашният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Везни

Сблъсък с противници ще събуди гняв у мнозина от представителите на зодия Везни днес, но едва ли е необходимо да обръщате такова внимание на отминали събития, които вече няма да се повторят. Като изключим това събитие, четвъртъке доста благоприятен ден за целите Ви и ще Ви освободи от някакви неудобства.

Скорпион

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Стрелец

През този ден очаквайте промени, които ще се отразят на всекидневието ви. Няма смисъл от паника, а наблюдения и търсене на начини за приспобяване.

Козирог

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Време е за рутинна работа. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Водолей

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Днес просто е такъв ден.

Риби

Въпросите, свързани със семейното празнуване ще излязат на преден план. Нещата не са толкова сложни за организиране, дори ще ви остане време за вас самите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе