Още седмица може да участвате във фотоконкурса на ОИЦ и Община Разград

Областният информационен център (ОИЦ) – Разград продължава да набира снимки за фотоконкурса „Моята европейска община”.

Той е организиран от ОИЦ – Разград и Община Разград и набира кандидатури за участие до 7 ноември 2021 г., включително.

YouTube

Целта на надпреварата е жителите на общините в Лудогорието да представят своя поглед и отношение към градската среда, природни, културни и исторически обекти и съпътстващи събития, които са реновирани, възстановени, изградени или проведени със средства от Европейския съюз по различни програми и проекти.

Право на участие имат всички фотографи – професионалисти и любители, без ограничения във възрастта. Участниците са разпределени в 3 възрастови групи: до 14 години, 15 – 18 години и над 18 години.

Фотографиите трябва да са авторски. Заснетите обекти трябва да се намират на територията на седемте общини от Разградска област.

Всеки участник може да представи до 3 снимки. Те могат да са цветни или черно-бели. Трябва да са предоставени в електронен формат JPEG, с минимална резолюция 3000 пиксела по дългата страна.

Снимките се приемат до 24:00 часá на 7 ноември 2021 г. (неделя), след което жури ще ги оцени и класира, а призьорите ще бъдат наградени. Най-интересните творби ще бъдат подредени в улична  фотоизложба.

Наградите са фотографски продукти, аксесоари и ваучери за фотографска техника на обща стойност 4000 лева.

Документите за фотоконкурса са достъпни в електронен вид тук.

Попълненият формуляр за участие и снимките трябва да се изпратят в електронен формат на e-mail адрес: [email protected].

Областен информационен център – Разград е част от мрежата от 27 Областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе