Информация за желаещите да гледат на живо Брага – Лудогорец в Португалия

ПФК Лудогорец напомня, че продължава продажбата на билети за мача със Спортинг (Брага) от група F от Лига Европа, който ще се играе на 4 ноември от 20,00 ч. местно време (22,00 ч. българско) в португалския град. Цената на един входен талон e 18 евро. Фенският сектор се намира на източната трибуна на стадиона, като привържениците ще влизат от вход 1 и 3.

Важно! Задължително условие за всеки посетител на двубоя е притежанието на валиден ЕС (европейски) зелен сертификат за COVID-19.

YouTube

Лудогорец напомня, че в момента има два варианта за покупка на билети за двубоя:

Вариант 1: Всеки желаещ да гледа на живо двубоя в Португалия трябва да изпрати до сряда на обяд заявка по мейл до [email protected]. На поръчалите билети ще бъде върнат отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на клуба. След като сумата бъде преведена, заявилите входни талони ще ги получат в електронен вариант на мейла си. 

Вариант 2: В деня на мача (4 ноември) феновете на Лудогорец в Брага ще могат да си купят входни талони от билетния център, който се намира до стадиона (Stadium Avenue). Плащането ще става само в брой.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе