ГЛЕДАЙ НА ЖИВО: Лудогорец III – Черноломец (Попово)

Лудогорец III се изправя срещу Черноломец (Попово) в мач от XI кръг на първенството в Североизточна Трета лига. Двубоят ще се изиграе на 6 ноември (събота), от 17:30 часа, на стадион „Гнездо на орли“.

Футболната среща ще се проведе при спазване на новите противоепидемични мерки. В съоръжението ще може да се влиза само с така наречения зелен сертификат. Феновете трябва да удостоверят с валидни документи, че са ваксинирани  срещу COVID-19, преболедували са го или разполагат с отрицателен резултат от направено изследване (PCR тест или бърз антигенен тест). Достатъчна е една от изброените опции. Резултатът от PCR теста е със срок на валидност 72 часа, а от бързия антигенен тест – 48 часа. Цифровият вариант за европейски зелен сертификат може да бъде получен от https://www.his.bg/bg/dgc.

YouTube

Носенето на  защитни маски за лице е задължително. Ако има привърженици на Черноломец, те ще бъдат настанени в сектора за гости.

Билети за мача може да бъдат закупени на контролно-пропускателния пункт на Академия Лудогорец. Билетите са с цена 1 лев, а продажбата стартира в 15,30 часа.

В Лудогорец III играят талантливи юноши на клуба, които трупат опит в мъжкия футбол, макар и на ниво Трета лига. Както винаги досега момчетата ще разчитат на подкрепата на феновете си.

Срещата ще бъде излъчена на живо в YouTube канала на клуба.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе