Домакинска победа за „Вълци-Разград“

Без загуба на разградски терен продължават в баскетболните надпревари състезателите на СКБ „Вълци-Разград“. Вчера отборът на момичетата до 14 години победи категорично Черноморец Бургас със 114:38 точки в мач от Елитна група Изток. Никакъв шанс не дадоха на съперничките си Вълците, които водеха мача с увереност и отлични баскетболни взаимодействия. Много от разградските момичета бяха по-малки и на възраст, но по никакъв начин не отстъпваха като умения.

„Благодарни сме на „Амета“ с тяхната марка „Лудогорско пиле“, които правят възможно участието ни в рекордните за клуба 11 възрастови групи в първенствата. Така състезателите ни трупат безценен опит и увереност срещу често далеч по-опитни отбори. Благодарим и на родителите, които неотлъчно ни следват и подкрепят децата, виждайки тяхното огромно израстване“, споделят от клуба.

YouTube

Следащият домакински мач на Вълците е в сряда на 24 ноември – за момичета до 12 години, като срещите отново ще се играят без публика. В тази възрастова група момичетата са безапелационен лидер, като се очакват интересни двубои в пряка борба за първото място – срещу Светкавица Търговище и Дунав Русе 2016.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе