“Вълци-Разград” с нови баскетболни победи у дома

Разград остава непревземаема крепост след нови две баскетболни победи в зала „Лудогорец“. Във вихъра си този път бяха момичетата на „Вълци-Разград“ до 12 години, които излязоха пределно мотивирани в днешния турнир, кръг от държавните първенства в зона Добруджа. Момичетата създадоха истински баскетболен празник за радост на родители и съотборници и категорично окупираха първата позиция в група Б. Те продължават в надпреварата без загуба и с натрупана солидна точкова разлика от 305:108 точки само след първите четири срещи от новия сезон.

YouTube

„Резултатът говори сам по себе си за потенциала, който имат състезателите ни. Последователният и на моменти доста натоварен тренировъчен процес е в основата на стабилната ни игра и за нас е чест и истинско удоволствие да работим с толкова отдадени и талантливи баскетболисти! Благодарим на „Амета“ с тяхната марка „Лудогорско пиле“, защото без тяхната подкрепа от началото до момента нямаше да можем да осигурим всичко нужно, така че за състезателите да е удоволствие да играят и влагат най-доброто от себе си.“, споделят от отбора. „Няма друг толкова истински измерител на успеха, като щастливите лица на победителите. Радваме се, че можем да споделим тези безценни емоции с родителите, които по-рядко имат шанса да наблюдават децата си в действие.“

Ред да ни радват с баскетболни празници идва и на момчетата – до края на годината те имат 4 турнира в различните възрасти, като първият е в неделя във Варна. Пожелаваме им успех и най-вече да бъдат здрави, за да покажат умения!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе