Старши инспектор Мирослав Иванов вече е титуляр на поста „заместник-директор“ на ОДМВР – Разград

Считано от 30 ноември 2021 година старши инспектор Мирослав Иванов е титуляр на поста „заместник-директор“ на ОДМВР-Разград.

Със заповед на Министъра на вътрешните работи е прекратено временното му назначение, след което е назначен за постоянно на ръководната длъжност със специфично наименование „комисар“. Иванов зае позицията на 19 юли 2021 г.

YouTube

Мирослав Иванов е завършил висшето си образование в Одеския университет – Украйна през 1993 г. Постъпва в системата на МВР през 1994 г. като разузнавач в сектор „Криминална полиция“ в РУ-Разград. През 2009 г. става ВНД началник на Районно управление – Разград. От октомври 2010 до юни 2015 година заема длъжността началник на сектор „БДС“. От 26 юни 2015 г. до 15.07.2021 г. бе началник на група „Оперативен анализ и полицейска статистика“ в отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР-Разград.

Със заповед на главния секретар на МВР с „обявяване на благодарност“ и парична награда са отличени 8 служители, участвали пряко в издирването и задържането на извършителя на тежкото криминално престъпление в град Цар Калоян от 16.11. Наградени са трима полицейски инспектори от РУ-Разград, трима криминалисти, разследващ полицай и началник на отдел „Охранителна полиция“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе