Станислав Генчев: Целта е победа над Мидтиланд, мотивирани сме (ВИДЕО)

Снимка: ludogorets.com

„Мачът с Мидтиланд е за престиж. Само една точка имаме, което не отговаря на нашите амбиции. Целта ни сега е да завършим кампанията с победа“, започна треньорът на Лудогорец Станислав Генчев.

„Досега в двубоите от Лига Европа, които изиграхме, само Брага ни надигра. Звезда ни би два пъти, но не бяхме надиграни от тях. Искам срещу Мидтиланд да реализираме головите положения, които създадем“ продължи младият специалист.

YouTube

„Имаме проблеми, но те са част от играта. Някои от футболистите с травми се връщат. Времето за работа е малко, но мотивацията при футболистите е голяма. След отпадането от Шампионската лига имаше малък срив. Това е истината. Нуждаем се от победа за края на годината“, каза още Генчев.

Георги Терзиев: Трябва да завършим подобаващо (ВИДЕО)

„Няма по-малко важен елемент от играта ни. Всичко е важно – дейстивята в атака, в защита, преходите. На всеки един елемент трябва да наблегнем“, обяви той и обърна внимание на рокадата на вратата. Както е известно, Кристиян Кахлина, който бе твърд титуляр при Дамбраускас, седна на пейката за сметката на Серджио Падт.

Да подкрепим Лудогорец в последния му евромач за годината

„Ние се стараем да даваме шанс на всеки един футболист. Не правим изключение. Зависи от Кристиян и Серджо кой ще играе. Не мога да кажа кой ще е титуляр занапред. Сега нещата се обърнаха. И двамата обаче ще получават шанс за изява. След срещата с Мидтиланд ни остават 2 мача в България и те са много важни. Не се притеснявам от загуба на мотивация. В тези моменти играчите ни показват истинския си потенциал“, завърши Генчев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе