Дневен хороскоп за 12 декември

© Pixabay.com

Овен

Депресия на психо-емоционалната сфера, склонност към депресивно-маниакални състояния. Уязвимост на нервната и сърдечно-съдовата система. Избягвайте настинки, умора и напрежение на очите. Необходимо е повишено внимание при спортуване. Възможни фрактури и други наранявания на краката.

YouTube

Телец

Важно е да бъдете мъдри и да слушате какво казват другите, за да сте сигурни, че по същество не сте пропуснали нещо. По този начин ще избегнете проблеми, които наистина не Ви трябват.

Близнаци

През този ден очаквайте промени, които ще се отразят на всекидневието Ви. Няма смисъл от паника, а наблюдения и търсене на начини за приспобяване. Днес е подходящо за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина. Жените от знака ги очаква интересна среща.

Рак

Каквото и да направите днес партньорът Ви няма да е особено доволен. Просто не му е ден, не си правете крайни изводи. Вместо това, зарадвайте го с вечеря или му направете непридвидим подарък. За необвързаните денят ще е пълен с енергия. Съсредоточете се върху работата.

Лъв

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Дева

Неделя е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Изясняват се нещата и в любовта. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството Ви. Бъдете внимателни в действията си.

Везни

Представителите на зодия Везни днес могат да усещат прикованото към тях внимание на противоположния пол. Преливащите от енергия Везни вселяват радост и оптимизъм в околните. Препоръчва се колективна работа или учение. Денят предвещава печалба на Везни с творчески професии.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти еднакъв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи Ви теми, за да не си навредите.

Стрелец

През този ден се опитайте да се приберете по-рано или да прекарате вечерта със семейството си в приятна обстановка. Важно е да се заредите с положителни емоции по най-подходящия за Вас начин. Ще се чувствате превъзходно.

Козирог

Бъдете отговорни към своите постъпки. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете внимателни в действията си.

Водолей

Възникват препятствия и недоразумения в любовта. Може да се почувствате нещастни. Възможно е да почувствате раздразнение от съпруга си и да се опитате да му натрапите своите възгледи и начин на живот. Не е изключено професионалната ви дейност да поиска от Вас повече усилия от обикновеното. През този ден финансовият успех е малко вероятен.

Риби

Стабилизиране на здравословното състояние. Болестите, проявени по това време, са дълготрайни и могат да приемат хроничен характер. Неблагоприятно време за диети и козметични процедури. Избягвайте да използвате козметика и парфюми. Възможни са алергични реакции.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе