Основно училище „Иван С. Тургенев“ с поредно признание

За участието си в инициативата на Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) – Отличителен знак „Аз гарантирам щастливо детство“, училището получи приз в категория  „Успешна промяна“. ОУ „И. С. Тургенев“ бе отличено сред над 300 номинации направени от училища, общини, НПО и други работещи с деца.

Плакетът бе връчен от гл. секретар на ДАЗД  – Теодора Иванова в нарочна среща с представители на училището – Милена Орешкова – директор, Лиляна Петрова – зам. директор по учебната дейност, Валентина Начева – зам. директор по административната дейност и Олга Георгиева – учител по български език и литература.

YouTube

Основният критерий, по който се присъждаха отличителните знаци е приноса в грижата за децата и културните дейности и инициативи, допринасящи за създаването на условия за тяхното пълноценно развитие.

Ефективното интерактивно  съдържание и вградени, развиващи умения, илюстративни и виртуални лабораторни приложения ще помагат за повишаване интереса на учениците и придобиване на знания.

Чрез тази успешна промяна в ОУ „И. С. Тургенев“ се  развиват съвременни умения, учебните часове стават интригуващи, учениците работят заедно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе