Дневен хороскоп за 24 декември

© Pixabay.com

Овен

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. За представителите на Овен се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Днес трябва да избягвате споровете.

YouTube

Телец

В чудесно състояние на духа сте днес. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на телец.

Близнаци

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Обвързаните имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Рак

Денят ще е успешен за онези от Вас, които се занимават с интелектуална дейност. Кратките пътувания ще са успешни. В края на деня ще се чувствате отпочинали и заредени с положителни емоции. Ралскирайте по най-добрия за Вас начин.

Лъв

Сблъсък с противници ще събуди гняв у мнозина от представителите на зодия Лъв днес, но едва ли е необходимо да обръщате такова внимание на отминали събития, които вече няма да се повторят. Като изключим това събитие, петък е доста благоприятен ден за целите Ви и ще Ви освободи от някакви неудобства.

Дева

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Изясняват се нещата и в любовта. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството Ви. Бъдете внимателни в действията си.

Везни

Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добър ден за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин.

Скорпион

Днес няма да сте достатъчно обективни. По-скоро ще бъдете пристрастни в отношението си към някои хора. Избягвайте да обсъждате лица, които не присъстват, някои ситуации и изобщо не участвайте в такъв род събития.

Стрелец

Петък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна чакате. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес не е лош ден, а Вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина поради обособили се финансови противоречия. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

Козирог

Денят ще е успешен за реализация на лични и делови цели, а значителната характеристика на този ден е, че отбелязва началото на етап за мощни помени, които ще продължат до началото на следващия месец. Предстои ярко раздвижване в обществените среди, съчетано с наситени противоречия.

Водолей

Не е изключено да има проблеми при работа с документи, затова бъдете изключително внимателни. Не се доверявайте на слухове и клюки, проверявайте всяка входяща информация, пазете репутацията си – накратко, бъдете много внимателни.

Риби

Днес е Ваш ред да се погрижите за настроението на партньора Ви. Може да сте сигурни, че има за какво да му се реванширате. Неприятните изненади не са изключени, но наличието на внимателно разработен план за действие ще намали негативните последици. Разумно разпределете силите си, не изразходвайте напразно енергията си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе